⚓
رشتههای دریایی دفترچهی انتخاب رشتهی کنکور سال ۹۸ (گروه ریاضی)
⏪مهندسی دریا
⏪مهندسی دریانوردی
⏪مهندسی کشتی (موتور)
⏪مهندسی ماشین آلات دریایی
⏪الکترونیک و مخابرات دریایی
⏺مهندسی دریا (مهندسی کشتیسازی سابق): مسئولیت طراحی، ساخت و نظارت بر ساخت کشتی و تعمیرات آن بر عهدهی مهندس کشتیسازی است. فارغالتحصیلان این رشته در شرکتهای دریایی و کارخانجات کشتیسازی مشغول به کار میشوند.
⏺مهندسی دریانوردی (گرایش عرشهی سابق): هدایت و رهبری کشتی و مدیریت نیروی انسانی شاغل بر روی کشتی وظیفهی فارغالتحصیلان دریانوردی است. فارغالتحصیلان این رشته پس از گذراندن دورهی کارآموزی به عنوان افسر عرشه در کشتی مشغول به کار میشوند و تا سمت “کاپیتان” ارتقاء پیدا میکنند.
⏺مهندسی کشتی (گرایش موتور سابق): در این گرایش علوم و فنون مربوط به اداره امور فنی کشتیها آموزش داده میشود تا فارغالتحصیلان بتوانند هدایت فنی کشتیها را بر عهده بگیرند. فارغالتحصیلان بعد از کارآموزی و گذراندن دورههای دریایی به عنوان افسر موتورخانه در کشتی مشغول به کار شده و تا سِمت “سرمهندس” ارتقاء پیدا میکنند.
⏺الکترونیک و مخابرات دریایی: در این رشته نحوهی عملکرد و چگونگی نگهداری و تجزیه و تحلیل سیستمها و مدارهای مخابراتی و الکترونیکی دریایی آموزش داده میشود. مسئولیت عیبیابی و تعمیر کلیهی قطعات الکتریکی کشتی، به عهدهی مهندس الکترونیک (مهندس برق) میباشد.
⏺مهندسی ماشین آلات دریایی: هدف این رشته آن تربیت کارشناس برای طراحی، محاسبه و ساخت اجزائی است که اساس کار آنها مبتی بر حرکت در سیالات و دینامیک است. مجموعه دروس این رشته همراه با به کارگیری علوم مهندسی مکانیک و تکنولوژی مربوط به آن در مورد طراحی، محاسبه، ساخت و اجرای سیستم های رانش کشتی، ماشین آلات فرعی کشتی و سازنده بدنه کشتی، کارآیی لازم را برای طراحی و راهبری و نگهداری سیستم های فوق به دانشجویان ارائه میدهد و آنان را آمادهی کار در صنایع دریایی، صنایع کشتیسازی، سازههای درونآبی و ساحلی، شناورها و سکوهای دریایی میکند.
?داوطلبان عزیز دقت بفرمایید که در حال حاضر هیچ کدام از رشتههای فوق بورسیه نیستند. یعنی همانند سایر رشتههای غیربورسیه، ضمانتی برای #استخدام فارغالتحصیلان وجود ندارد.
ادامه در کامنت?
?سیتایم، اولین و بزرگترین خانوادهی دریایی ایران?
? @SeaTimers ?
? @SeaTimers ?
? @SeaTimers ?